Lezingen

Crystal Healing

Wanneer lichamelijke of emotionele klachten lang aanhouden, kunnen deze chronisch worden en niet meer over lijken te gaan. Deze therapieresistente klachten zijn een teken dat je onbewust rondloopt met de stress van oude, ongeheelde trauma’s, die zich in je DNA hebben vastgezet. Op een dieper niveau is het een afspiegeling van gefragmenteerde zielsdelen, die om heling vragen.

Je kunt jezelf van de post traumatische stress helen, door je te spiegelen aan de heilige geometrie. Dit is een universele symbooltaal van het licht, die o.a. terugkomt in de structuur van water en kwarts kristallen, graancirkels en je DNA. Door je tijdens de lezing af te stemmen op de kristallijne patronen van de levensbloem, de merkaba en de stargate, kun je weer worden verbonden met je zelfhelende vermogens en kan er op zielsniveau een heelwording plaatsvinden.

Lezing – DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie

Tijdens deze interactieve lezing laat Niels Bagchus je de helende werking van kristallen, licht, graancirkels en de heilige geometrie ervaren. De symbooltaal van de heilige geometrie vormt een multidimensionale DNA blauwdruk, die het lichaam aanspreekt om zichzelf van binnenuit te helen.

Het zelfhelende vermogen is vaak geblokkeerd geraakt door trauma’s. Dat kan zich o.a. uiten in chronische pijn of post traumatische stress, maar ook in codependency, een hechtingstrauma dat je koppelt aan een narcist. Een narcist werkt dan als een trigger en maakt een oude wond van afgescheidenheid zichtbaar, waarbij er zielsdelen afgescheiden zijn geraakt van je hogere zelf. De gefragmenteerde zielsdelen zijn te helen door je te verbinden met kristallen, graancirkels, orbs, piramides, steencirkels, dolfijnen, walvissen, de ankh, de merkaba, de levensbloem (flower of life) en de helende klanken van kristallen klankschalen. Door je af te stemmen op de merkaba matrix stargate wordt de originele blauwdruk van je zielsessentie naar je terug gespiegeld en kun je jezelf tot op DNA niveau helen.

Kijk voor de data van de lezingen op de Agenda pagina

Over DNA heling

Niels werd op het spoor gezet van de heilige geometrie na de amputatie van zijn onderbeen. De pijn in het ontbrekende deel van zijn lichaam, fantoompijn, was niet zomaar een hersenspinsel, maar een signaal dat het ledemaat tot de oorspronkelijke vorm wilde teruggroeien, regeneratie.

Wij mensen missen de sleutel om ledematen te laten aangroeien, maar we kunnen het proces van regeneratie wel inzetten om weer heel te worden in onszelf. Fantoompijn is een pijn die buiten het fysieke lichaam ligt en ons verbindt met het lichtlichaam. Het lichtlichaam wordt vormgegeven door de heilige geometrie, die ook in de structuur van kristallen, water, graancirkels en DNA is terug te vinden. De basis van heilige geometrie, de levensbloem, is de DNA blauwdruk die het lichaam in eerste instantie heeft vormgegeven vanuit het licht. Door ons hieraan te spiegelen kan het DNA worden aangesproken om zichzelf van binnenuit te helen.

Door de combinatie van de kleurrijke beelden van kristallen, piramides, steencirkels, graancirkels, orbs, dolfijnen, walvissen, de ankh, de merkaba, de levensbloem, de heilige geometrie en de helende klanken van kristallen klankschalen wordt je aangeraakt tot in het diepste van je ziel, om één te worden met het heel-al.

Boeken

Lees meer over de onderwerpen van de lezing in de boeken van Niels Bagchus.

de-adem-des-levens-niels-bagchus-trauma-heling-als-sleutel-tot-kosmisch-bewustzijn-boek-narcisme-codependency
        
Het woord van god - Ontdek je ware zelf met de Ik Ben aanwezigheid - Niels Bagchus - I Am violette vlam narcisme psychopathie zelfliefde liefde hogere zelf
         
Fantomen van licht - DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie - Niels Bagchus - Boek levensbloem flower of life merkaba healing
          
De kunst van de sterren cover
          
De koning van de kwetsbare kracht Niels Bagchus boek fantoompijn amputatie kunst uitgeverij Aspekt

Reacties

Hartelijk dank voor de fantastische lezing van gisteren avond én RESPECT! Lang geleden dat er nog zulke mooie positieve , professionele en well presented voordracht mét inhoud heb tegengekomen.
Carine

Hai Niels, dankjewel voor je ENORM inspirerende lezing! Ik ben je dankbaar voor je prachtige, zeer precieze kunstwerken en je boek over het DNA. Wat een bijzondere informatie over al die aanwijzingen en geometrische patronen die overal terug te vinden zijn. Ik was bijzonder aangenaam verrast. Over je geweldige kunstwerken met de geometrie en over je ontdekkingen over het DNA. Je hebt me bijzonder geïnspireerd! Naast het feit dat je bijzonder authentiek en licht vertelt!
Mireille

Dank je wel Niels voor de indrukwekkende lezing en de mooie boeken.
Anneke

Het was een hele mooi lezing, veel interessante info opgedaan, een aanrader de lezingen van Niels, ook de healing sloeg aan, top.
Alike

Wat een heerlijke lezing Niels, bedankt!
Tonny

Dank je Niels voor je lezing gisteravond! Het was een inspirerende avond!
Els

[Sassy_Social_Share]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *