De violette vlam en de Ik Ben aanwezigheid

Ik Ben

De term I Am (Ik Ben) is gelijk aan de Ohm klank. Ohm (Om / Aum) is de klank van creatie, die visueel wordt weergegeven in het symbool van de Sri Yantra. Deze is een afgeleide van de heilige geometrie en kan ondersteunend werken om je te verbinden met je hogere zelf. Ik ben die ik ben ( I am that I am) is het woord van God en dat werkt zeer krachtig om het goddelijke in jezelf neer te zetten.

Sri yantra         st-germain-violette-vlam-merkaba

‘Ik Ben’ is de vereenvoudigde versie van de ‘Ik Ben die Ik Ben’. Deze Ik Ben aanwezigheid, het woord van god, verbindt je op een zeer directe manier met je ware zelf. Dat is je unieke, goddelijke identiteit, je hogere zelf. Door het gebruik van de Ik Ben aanwezigheid en de violette vlam van St. Germain kun je trauma’s definitief achter je laten en wordt je vrij van je beperkingen. Dan kun je gaan putten uit de vele talenten, die altijd al in je hebben gezeten, en kun je zelf vorm geven aan een leven vol overvloed, gezondheid, geluk en liefde.

De violette vlam

De violette vlam werd door St. Germain in het leven geroepen om je te helpen om oude trauma’s te helen. St. Germain is een opgestegen meester van de witte broederschap. Hij is het bekendst door zijn incarnatie als Merlijn, de magiër van koning Arthur. De violette vlam kan in een mantra worden opgenomen. Een mantra is een spreuk, gebed of decree, die kan worden opgezegd, of in gedachten kan worden herhaald, waarbij de violette vlam wordt gevisualiseerd om alles, dat je niet meer tot dienst is, te transformeren. Door de violette vlam aan te roepen en de mantra te blijven herhalen wordt deze steeds verder bekrachtigd.

De buis van licht

De buis van licht is een mantra die je beschermd tegen negatieve invloeden. Het is raadzaam om een mantra met de buis van licht te gebruiken voordat je de violette vlam gaat gebruiken. Ook voordat je gaat mediteren is de buis van licht aan te raden, omdat je je dan volledig openstelt voor externe energieën, en deze hoeven niet altijd even positief te zijn.

Het woord van god

Lees  meer  over het gebruik van mantra’s, de violette vlam, de buis van licht en de Ik Ben die Ik Ben in het boek Het woord van god, ontdek je ware zelf met de Ik Ben aanwezigheid.

Het woord van god - Ontdek je ware zelf met de Ik Ben aanwezigheid - Niels Bagchus - I Am violette vlam narcisme psychopathie zelfliefde liefde hogere zelf                 Ik Ben aanwezigheid

Video

Violette vlam st germain violet flame healing                      Violette vlam violet flame healing 9

Amethist

Amethist is een steen die je kan ondersteunen bij het gebruik van de violette vlam.

Amethist phi vogel kristal crystal amethyst

Violette vlam violet flame healing 32                     Violette vlam violet flame healing 10

 

Healing, Workshops, Heilige Geometrie, Kristallen & Boeken