De violette vlam en de Ik Ben aanwezigheid

Meer lezen over de violette vlam? Kijk dan eens naar het boek Het woord van god.

Ik Ben

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Violet-flame-10.png

De term I Am (Ik Ben) is gelijk aan de Ohm klank. Ohm (Om / Aum) is de klank van creatie, die visueel wordt weergegeven in het symbool van de Sri Yantra. Deze is een afgeleide van de heilige geometrie en kan ondersteunend werken om je te verbinden met je hogere zelf. Ik ben die ik ben ( I am that I am) is het woord van God en dat werkt zeer krachtig om het goddelijke in jezelf neer te zetten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Violet-flame-09.png

‘Ik Ben’ is de vereenvoudigde versie van de ‘Ik Ben die Ik Ben’. Deze Ik Ben aanwezigheid, het woord van god, verbindt je op een zeer directe manier met je ware zelf. Dat is je unieke, goddelijke identiteit, je hogere zelf. Door het gebruik van de Ik Ben aanwezigheid en de violette vlam van St. Germain kun je trauma’s definitief achter je laten en wordt je vrij van je beperkingen. Dan kun je gaan putten uit de vele talenten, die altijd al in je hebben gezeten, en kun je zelf vorm geven aan een leven vol overvloed, gezondheid, geluk en liefde.

De violette vlam

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Violet-flame-31.png

De violette vlam (in het Engels: Violet flame) werd door St. Germain in het leven geroepen om je te helpen om oude trauma’s te helen. St. Germain is een opgestegen meester van de witte broederschap. Hij is het bekendst door zijn incarnatie als Merlijn, de magiër van koning Arthur. De violette vlam kan in een mantra worden opgenomen. Een mantra is een spreuk, gebed of decree, die kan worden opgezegd, of in gedachten kan worden herhaald, waarbij de violette vlam wordt gevisualiseerd om alles, dat je niet meer tot dienst is, te transformeren. Door de violette vlam aan te roepen en de mantra te blijven herhalen wordt deze steeds verder bekrachtigd.

De buis van licht

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Violet-flame-48.png

De buis van licht is een mantra die je beschermd tegen negatieve invloeden. Het is raadzaam om een mantra met de buis van licht te gebruiken voordat je de violette vlam gaat gebruiken. Ook voordat je gaat mediteren is de buis van licht aan te raden, omdat je je dan volledig openstelt voor externe energieën, en deze hoeven niet altijd even positief te zijn.

Copyright Niels Bagchus

Het woord van god

Lees  meer  over het gebruik van mantra’s, de violette vlam, de buis van licht en de Ik Ben die Ik Ben in het boek Het woord van god, ontdek je ware zelf met de Ik Ben aanwezigheid.

Het woord van god - Ontdek je ware zelf met de Ik Ben aanwezigheid - Niels Bagchus - I Am violette vlam narcisme psychopathie zelfliefde liefde hogere zelf
Ik Ben aanwezigheid

Video’s

st-germain-violette-vlam-merkaba