Nieuws

Alien Healing Codes

De afgelopen maanden heb ik een serie tekeningen gemaakt met alien healers. Lees meer….
Alle 42 alien healing codes zijn te zien in deze video

Midjourney

Laatst heb ik wat uitgeprobeerd met Midjourney, een A.I. programma, dat vanuit woorden een grafische afbeelding kan maken. Het resultaat ziet er op het eerste gezicht gaaf uit, maar het blijft iets raars, omdat er afbeeldingen van anderen van het internet worden gebruikt, deze worden bewerkt en er een soort collage van wordt gemaakt.

Ik zie de laatste tijd op sociale media steeds vaker afbeeldingen en foto’s voorbij komen die waarschijnlijk met deze techniek zijn gemaakt. Het lijkt kunst, maar er komt geen echte kunstenaar meer aan te pas….

Nu dat ik weet hoe het gemaakt wordt, is het gemakkelijker te herkennen, maar een leek zal het onderscheid niet zien. Het blijft een raar idee dat iedereen zonder enige vorm van talent, creativiteit of inspiratie nu ineens zoiets kan ‘maken’. Ik denk dat het een grens overgaat als men het als hun eigen werk gaat presenteren en er niet bij vermeldt dat het met AI is gemaakt, waarbij een computer gebruik maakt van het werk van anderen.

Sagrada Familia

De cosmic ankh in de Sagrada familia in Barcelona

Eind mei maakte ik een inspirerende rondreis naar het labyrint in de kathedraal van Chartres, de bron van Lourdes, de katharen van de Montsegur en Rennes le Chateau, het kasteel van Carcassone, het Dali museum in Figueres, Manresa, het klooster van de zwarte madonna in Montserrat, Gaudi’s kunstwerken in Barcelona, Tibidabo, de woonplaats van Van Gogh in Arles, Saintes Marie de la mer en ten slotte mijn oude woonplaats Genève, Zwitserland.
In Barcelona heb ik een aantal foto’s gemaakt in de Sagrada Familia van Gaudi, met de Merkaba matrix stargate en de Cosmic ankh.

De merkaba matrix stargate in de Sagrada familia in Barcelona

Nieuwe 3D hangers

Diverse 3D ontwerpen van de heilige geometrie zijn nu ook als hanger (pendant) verkrijgbaar. Deze zijn via Shapeways te bestellen in diverse materialen, zoals brons, messing, verguld messing, zilver en goud.
Bekijk hier alle hangers.

De Cosmic Ankh

Cosmic Ankh

Nadat ik de afgelopen jaren ontwerpen maakte voor de Egyptische, Atlantische en Lemurische ankh, diende er zich een vierde ontwerp aan: de Cosmic Ankh. De Cosmic Ankh is opgebouwd uit drie stemvorken en het kruis van Atlantis. De ankh is gemaakt van een brons/staal legering, gepolijst en 24k verguld.
Bekijk hier de Cosmic Ankh

Nieuwe Video

Heilige Geometrie

Ik heb het artikel over de heilige geometrie uitgebreid met diverse nieuwe afbeeldingen over de opbouw van de heilige geometrie.

Art Prints

Een aantal van mijn kunstwerken zijn nu ook verkrijgbaar als Art Print, op stickers, tshirts, posters, canvas en nog veel meer, via de online shop van Crystal Healing Art op Redbubble

Heilige Geometrie Modellen

Vanaf nu zijn de 3d geprinte modellen van de heilige geometrie verkrijgbaar via de online shop van Crystal Healing Art op Shapeways