Nieuws

Alien Healing Codes

Alien Chakra Healing

Ik heb de afgelopen maanden met kleurpotlood een aantal tekeningen gemaakt met alien healers. Onlangs ben ik overgestapt op de digitale versie van het kleurpotlood. Het duurde even voordat ik snapte hoe het werkte, maar inmiddels is het me gelukt om mijn inspiratie over te brengen tot het scherm.
Lees meer….

Sagrada Familia

De cosmic ankh in de Sagrada familia in Barcelona

Eind mei maakte ik een inspirerende rondreis naar het labyrint in de kathedraal van Chartres, de bron van Lourdes, de katharen van de Montsegur en Rennes le Chateau, het kasteel van Carcassone, het Dali museum in Figueres, Manresa, het klooster van de zwarte madonna in Montserrat, Gaudi’s kunstwerken in Barcelona, Tibidabo, de woonplaats van Van Gogh in Arles, Saintes Marie de la mer en ten slotte mijn oude woonplaats Genève, Zwitserland.
In Barcelona heb ik een aantal foto’s gemaakt in de Sagrada Familia van Gaudi, met de Merkaba matrix stargate en de Cosmic ankh.

De merkaba matrix stargate in de Sagrada familia in Barcelona

Nieuwe 3D modellen – Heilige geometrie hangers

Diverse 3D ontwerpen van de heilige geometrie zijn nu ook als hanger (pendant) verkrijgbaar. Deze zijn via Shapeways te bestellen in diverse materialen, zoals brons, messing, verguld messing, zilver en goud.
Bekijk hier alle hangers.

De Cosmic Ankh

Cosmic Ankh

Nadat ik de afgelopen jaren ontwerpen maakte voor de Egyptische, Atlantische en Lemurische ankh, diende er zich een vierde ontwerp aan: de Cosmic Ankh. De Cosmic Ankh is opgebouwd uit drie stemvorken en het kruis van Atlantis. De ankh is gemaakt van een brons/staal legering, gepolijst en 24k verguld.
Bekijk hier de Cosmic Ankh

Ankh hangers

De Egyptische, Atlantische, Lemurische en Cosmic Ankh zijn nu ook verkrijgbaar als een hanger. De hangers kunnen in meerdere materialen, met verschillende afwerkingen, worden besteld. Op de foto zie je de ankh in in messing (brass) en 18K verguld.
Ankh hangers

Nieuwe Video’s

Heilige Geometrie

Ik heb het artikel over de heilige geometrie uitgebreid met diverse nieuwe afbeeldingen over de opbouw van de heilige geometrie.

Art Prints

Een aantal van mijn kunstwerken zijn nu ook verkrijgbaar als Art Print, op stickers, tshirts, posters, canvas en nog veel meer, via de online shop van Crystal Healing Art op Redbubble

Heilige Geometrie Modellen

Vanaf nu zijn de 3d geprinte modellen van de heilige geometrie ook direct verkrijgbaar via de online shop van Crystal Healing Art op Shapeways
Nieuw in het assortiment zijn de Ankh hangers, verkrijgbaar in diverse (edel)metalen.

Video’s

2019 was een inspirerend jaar, waarin ik diverse nieuwe healing codes maakte, waaronder de Soul medicine healing codes, de Galactic healing rooms, de Dimension healing codes & de Flower of life healing codes. Deze healing codes dienden als basis voor de volgende meditatie video’s.