Boeken Niels Bagchus

De adem des levens – Trauma heling als sleutel tot kosmisch bewustzijn

de-adem-des-levens-niels-bagchus-trauma-heling-als-sleutel-tot-kosmisch-bewustzijn-boek-narcisme-codependency

Een trauma is het resultaat van een onverwerkte schokkende gebeurtenis. Dat kan zich uiten in allerlei ongrijpbare klachten zoals post traumatische stress, chronische pijn, depressie, verslaving, chronische vermoeidheid, hoog gevoeligheid (hsp), adhd, autisme of codependency. Met codependency kun je via het Stockholm syndroom door een narcist worden gegijzeld in een destructieve relatie. Je kunt je door cognitieve dissonantie en een aangeleerde hulpeloosheid niet meer in veiligheid brengen als je pijn wordt gedaan. Dat kan leiden tot het narcistisch slachtoffer syndroom. Een narcist dient daarbij als een spiegel om een verborgen hechtingstrauma zichtbaar te maken, van bijvoorbeeld een scheiding, ouderverstoting, verwaarlozing, mishandeling of emotioneel misbruik.

Door post traumatische stress word je het slachtoffer van het verleden. Je zit vast in de ontkenningsfase van een rouwproces, doordat schaamte, stress en pijn je natuurlijke vecht- of vluchtreactie hebben bevroren. Je kunt jezelf van deze stress ontdooien door de littekens van trauma’s uit je DNA los te ademen. De adem is de sleutel om de gefragmenteerde delen van je ziel te verenigen en weer heel te maken. Samen met de ankh, de dolfijnen en de heilige geometrie verbindt de universele levensadem je op een luchtige wijze met een hoger bewustzijn. De universele levensadem helpt je om je post traumatische stress om te zetten in een post traumatische groei. Daarmee neem je afscheid van het slachtofferschap, zodat je bewust in je lichaam aanwezig kunt zijn en je je weer vrij en onbevangen door het leven kunt bewegen.

Lees meer…..

Het woord van god – Ontdek je ware zelf met de Ik Ben aanwezigheid

Het woord van god - Ontdek je ware zelf met de Ik Ben aanwezigheid - Niels Bagchus - I Am violette vlam narcisme psychopathie zelfliefde liefde hogere zelf

Alle ervaringen en personen die je tijdens je leven tegenkomt zijn spiegels, waarin je een stukje van jezelf terug kunt zien. Deze spiegels helpen je om opnieuw in contact te komen met de essentie van wie je bent. De verbinding met die bron wordt geblokkeerd door allerlei ego creaties, die zijn ontstaan door trauma’s uit je jeugd of vorige levens. Zo lang deze blokkades niet zijn geheeld kun je ten prooi vallen aan duistere patronen van narcisme, psychopathie en zwarte magie. Deze komen in je leven, om je bewust te maken van de delen in jezelf die nog afgescheiden zijn en om heling vragen.

Het proces van heelwording wordt ondersteund door je af te stemmen op de woorden ‘Ik Ben’, de vereenvoudigde versie van de ‘Ik Ben die Ik Ben’. Deze Ik Ben aanwezigheid, het woord van god, verbindt je op een zeer directe manier met je ware zelf. Dat is je unieke, goddelijke identiteit, je hogere zelf. Door het gebruik van de Ik Ben aanwezigheid en de violette vlam van St. Germain kun je trauma’s definitief achter je laten en wordt je vrij van je beperkingen. Dan kun je gaan putten uit de vele talenten, die altijd al in je hebben gezeten, en kun je zelf vorm geven aan een leven vol overvloed, gezondheid, geluk en liefde.

Lees meer….

Fantomen van licht – DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie

Fantomen van licht - DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie - Niels Bagchus - Boek levensbloem flower of life merkaba healing

In fantomen van licht, DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie, worden de geheimen ontrafeld van een van de bestbewaarde geheimen van de afgelopen eeuwen, het zelfhelend vermogen van het lichaam, dat het onderscheid kan maken tussen ziekte en gezondheid. Een ziekte is niet zozeer een signaal dat er iets mis is, maar een teken dat het lichaam zichzelf van binnen uit probeert te helen. Dat veroorzaakt op een diepere laag een ongrijpbare groeipijn, de fantoompijn van de ziel, die voorbij gaat aan onze vertrouwde derde dimensie.

Het helingsproces kan worden ondersteund door de heilige geometrie, die in de structuur van kwartskristallen, water- en ijskristallen, graancirkels en ons DNA terugkomt. Het geeft een positieve feedback op wat we ervaren in deze wereld en ver daarbuiten, op de weg naar heelwording. De basis van heilige geometrie, de levensbloem, is de DNA blauwdruk die het lichaam in eerste instantie heeft vormgegeven vanuit het licht. Door ons hieraan te spiegelen kan het DNA worden aangesproken om zichzelf van binnenuit te helen.

Lees meer….

De kunst van de sterren

De kunst van de sterren cover

De lichtspiralen van de sterren vormden een enorme inspiratiebron voor vele kunstenaars, zoals Vincent van Gogh en Wassily Kandinsky. Deze kunstenaars gaven in hun meesterwerken de aanzet tot de ontwikkeling van een vernieuwende kunststroming; de heilige geometrie. Die kwam vanuit Atlantis en Lemurië in Egypte terecht, in het symbool van de levensbloem. Vervolgens werd die symbooltaal beschreven door Plato, Pythagoras en Leonardo da Vinci. In de hedendaagse wiskunde is de spirituele dimensie van de geometrie echter verloren gegaan, en die mag weer aan het licht komen.

De heilige geometrie vormt de blauwdruk van alles in het universum, van het DNA in onze cellen tot de sterren aan de hemel. De taal van het licht komt in de natuur niet alleen tot uitdrukking in de structuur van bevroren water en kristallen, want het staat ook aan de basis van de graancirkels. Doordat deze vorm van communicatie geen woorden maar beelden gebruikt, kan het iedereen wereldwijd bereiken. De holografische beelden werken diep door in het onderbewustzijn, om onze afgescheidenheid om te vormen in een eenheid. Met de heilige geometrie worden we door de sterren geïnspireerd om heel te worden in onszelf en de plek in te nemen van ons nieuwe thuis, de aarde.

Lees meer….

De koning van de kwetsbare kracht

De koning van de kwetsbare kracht Niels Bagchus boek fantoompijn amputatie kunst uitgeverij Aspekt

De koning van de kwetsbare kracht is het inspirerende verhaal van een motorrijder die door een ongeluk op de snelweg onder een vangrail terecht komt en afscheid moet nemen van zijn onderbeen. Tijdens de revalidatie schildert hij zich een weg door de emoties heen en vindt hij de vrijheid van het motorrijden in zichzelf terug; zijn innerlijke vrijheid. Daarmee weet hij zijn ongeluk om te zetten in geluk. Dat doet hij niet door de strijd aan te gaan en zijn handicap te overwinnen, maar door zich over te geven aan het leven en er vrede mee te sluiten.

De fantoompijn, die hij na de amputatie te voelen krijgt, blijkt afkomstig te zijn van een eeuwenoude wond; de fantoompijn van de ziel. Franciscus van Assisi, Dionysus en farao Achnaton helpen hem om dat verloren zielendeel terug te vinden en weer heel te maken. Met één voet stevig op de aarde verankerd en de andere verbonden met een geheel nieuwe wereld leert hij weer op eigen benen te gaan staan en weet hij met zijn kwetsbaarheid zijn allergrootste kracht te tonen.

Lees meer….

Bestellen

De boeken De adem des levens, Het woord van god & Fantomen van licht zijn in eigen beheer uitgegeven (niet verkrijgbaar in de boekhandel). Bestel de boeken in de webshop

fantomen-van-licht-niels-bagchus-heilige-geometrie-levensbloem-merkaba-platonische-lichamen-phi-vogel-kristal-224