Contact

Niels Bagchus – Crystal Healing Art
Jacob Frankaertweg 28
5624 AS  Eindhoven
Nederland
Tel. 040 – 2421569
Email: niels@crystalhealingart.nl

Openingstijden

Crystal Healing Art is alleen op afspraak geopend.
Mail of bel voor een afspraak: tel. 040 – 2421569
Betaling kan enkel contact (geen pin!)

Bedrijfsgegevens

Bank:       NL14INGB0006069446 (tnv Crystal Healing Art)
BIC:          INGBNL2A
KVK nr.  17209868

Geef een Donatie

Route

Crystal Healing Art op Google maps

Routebeschrijving – Auto – Vanuit Eindhoven Centrum

Volg de Boschdijk richting Best. Na de kruising met de 2e Lieven de keylaan/Vredeoord (bij Philips Nederland) ga je de ventweg van de Boschdijk op (dit is een fietsstraat). Volg deze weg naar rechts en dan rij je de Jacob Frankaertweg in. Nr 28 ligt aan de linkerzijde.

Routebeschrijving – Auto – Route vanaf de A2

Volg bij Eindhoven de N2 tot afslag 29, Eindhoven Airport / Acht. Volg de Anthony Fokkerweg richting Eindhoven / Acht. Bij de kruising met de Boschdijk ga je rechtsaf de Boschdijk op. Keer bij de 2e stoplichten, bij de kruising met de 2e Lieven de keylaan/Vredeoord (voor Philips Nederland) en ga direct de ventweg van de Boschdijk op (dit is een fietsstraat). Volg de weg naar rechts en dan rij je de Jacob Frankaertweg in. Nr 28 ligt aan de linkerzijde.

Gratis Parkeren

Het parkeren in de Jacob Frankaertweg is gratis

Openbaar vervoer

Met de bus, vanaf Station Eindhoven:
Plan hier je route met 9292.nl Reisinfo….

Toegankelijkheid

De praktijkruimte bevindt zich op de eerste etage. Deze is niet rolstoeltoegankelijk. De trap heeft wel aan beide zijden trapleuningen. Indien gewenst kunnen healings op de begane grond worden verzorgd. Deze is volledig rolstoeltoegankelijk.

Parfumvrij

Ik gebruik geen parfum ivm mensen die (over)gevoelig zijn voor geuren en chemische stoffen. Parfums zitten tegenwoordig bijna overal in, zelfs in wasmiddel en wasverzachter, en deze werken op een fysiek nivo, maar vooral ook energetisch erg verstorend. Gelieve geen parfum of sterk geparfumeerde producten (deodorant, after shave, shampoo etc.) te gebruiken op de dag van de workshop of healing. Alvast bedankt.

Nieuwsbrief & Facebook

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief

Volg Crystal Healing Art op Facebook

Crystal Healing Art 7

Copyright, Disclaimer & Algemene voorwaarden

Op alle afbeeldingen en teksten van deze website is copyright van toepassing. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om teksten en/of afbeeldingen geheel of gedeeltelijk te reproduceren, publiceren of voor commerciële doeleinden te gebruiken. Deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Crystal Healing Art 5

Bekijk hier de algemene voorwaarden

Bergkristal regenbogen quartz crystal rainbows