Stargate

De Merkaba Matrix Stargate

De Merkaba Matrix Stargate komt voort uit de heilige geometrie en bevat de geometrie van de levensbloem, de platonische lichamen, de merkaba, de merkiva, de 64 tetrahedron grid, kwarts kristal, waterkristallen en phi vogel kristallen. De Merkaba Matrix Stargate werkt als een sterrenpoort en helpt om andere dimensies buiten 3d te ervaren.

De Merkaba Matrix Stargate werkt als een deeltjesversneller, net zoals de Large Hadron Collider van CERN in Geneve, waar men op zoek was naar het deeltje dat alles massa geeft. De zoektocht van het god deeltje wordt nu vervangen door de zoektocht naar andere dimensies, naar de dimensies die onze fysieke wereld vorm geven. Door contact te maken met die alternatieve dimensies is het mogelijk om je eigen levensomgeving opnieuw vorm te geven en je lichaam te helen.

De Merkaba Matrix Stargate is een natuurlijke evolutie vanuit de geometrie waar ik al jaren mee bezig ben en waarmee de laatste puzzelstukjes op zijn plaats zijn gevallen. De geometrische achtergrond die ik met mijn opleiding tot werktuigbouwkundig ingenieur tot me kreeg bleek de ingang tot de geheimen van DNA heling.

De Merkaba Matrix Stargate met op de achtergrond het plafond van de Sagrada Familia in Barcelona, Spanje.

Door de jaren heen kreeg ik buitenaardse wezens of aliens te zien die assisteerden bij healings. De alien healers maken gebruik van geavanceerde apparatuur. Die alien technologie laat zich het beste omschrijven als een soort laserkristallen of laserscanners. In tegenstelling tot een MRI scanner worden deze scanners niet alleen gebruikt voor diagnose, maar ook voor de behandeling van complexe verstoringen van het energetische lichaam. Ze maken gebruik van de de inwendige geometrie die ook in kwartskristallen en waterkristallen voorkomt en hebben een gelijkenis met Phi Vogel kristallen. Phi Vogel kristallen kunnen licht sterk focussen en met de Merkaba Matrix Stargate wordt de energie van de heilige geometrie krachtig gebundeld om energetische blokkades in je lichaam te helen, en je af te stemmen op je multidimensionele lichtlichaam en je hogere zelf. 

Copyright Niels Bagchus – Crystal Healing Art

Merkaba Matrix Stargate Grid – Soul Medicine Healing Code 21
De stargate bij de dolfijnen in harderwijk

Merkaba Matrix Stargate Video

Fantomen van licht

Lees meer over de heilige geometrie in het boek Fantomen van licht

Fantomen van licht - DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie - Niels Bagchus - Boek levensbloem flower of life merkaba healing
De stargate bij de dolfijnen in harderwijk
De stargate bij een graancirkel in Bosschenhoofd, Nederland
De stargate in Normandië
De stargate bij een WOII bunker in Normandië
De stargate bij een graancirkel in Bosschenhoofd, Nederland

Tesseract Matrix Stargate

Penteract Matrix Stargate

Crystal Merkaba Stargate

crystal-merkaba-stargate-2-healing-ativation-universe-stars-quartz-glass-sphere-copper-gold

De Crystal Merkaba Stargate zorgt voor een goede verbinding van het lichtlichaam met het fysieke lichaam, waardoor de aarding wordt verstevigd. De merkaba creëert een vortex, waardoor negatieve energie kan worden omgezet. Een vortex is een brug die voorbij tijd en ruimte gaat en je in verbinding stelt met het universum. Een vortex maakt het mogelijk om naar andere dimensies af te reizen. De merkaba fungeert daarmee als een sterrenpoort (stargate).

Crystal Merkaba Matrix Stargate – Soul Medicine Healing Code

Crystal Merkaba Stargate Video

Stargate Healingstick

Stargate Healingstick Hanger

Foto’s Stargates

Merkaba matrix stargate crystal healing art sacred geometry
Niels Bagchus Matrix Merkaba Stargate Crystal Healing Art cropcircle grascirkel Hoeven

De Merkaba Matrix Stargate XL in de graancirkel van Hoeven/Bosschenhoofd, mei 2015
DSC00211
Stargate
Stargate merkaba matrix crystal healing art sacred geometry