De Stargate

De Merkaba Matrix Stargate

De Merkaba Matrix Stargate komt voort uit de heilige geometrie en bevat de geometrie van de levensbloem, de platonische lichamen, de merkaba, de merkiva, de 64 tetrahedron grid, kwarts kristal, waterkristallen en phi vogel kristallen. De Merkaba Matrix Stargate werkt als een sterrenpoort en helpt om andere dimensies buiten 3d te ervaren.

De Merkaba Matrix Stargate werkt als een deeltjesversneller, net zoals de Large Hadron Collider van CERN in Geneve, waar men op zoek was naar het deeltje dat alles massa geeft. De zoektocht van het god deeltje wordt nu vervangen door de zoektocht naar andere dimensies, naar de dimensies die onze fysieke wereld vorm geven. Door contact te maken met die alternatieve dimensies is het mogelijk om je eigen levensomgeving opnieuw vorm te geven en je lichaam te helen.

De Merkaba Matrix Stargate is een natuurlijke evolutie vanuit de geometrie waar ik al jaren mee bezig ben en waarmee de laatste puzzelstukjes op zijn plaats zijn gevallen. De geometrische achtergrond die ik met mijn opleiding tot werktuigbouwkundig ingenieur tot me kreeg bleek de ingang tot de geheimen van DNA heling.

Door de jaren heen kreeg ik buitenaardse wezens of aliens te zien die assisteerden bij healings. De alien healers maken gebruik van geavanceerde apparatuur. Die alien technologie laat zich het beste omschrijven als een soort laserkristallen of laserscanners. In tegenstelling tot een MRI scanner worden deze scanners niet alleen gebruikt voor diagnose, maar ook voor de behandeling van complexe verstoringen van het energetische lichaam. Ze maken gebruik van de de inwendige geometrie die ook in kwartskristallen en waterkristallen voorkomt en hebben een gelijkenis met Phi Vogel kristallen. Phi Vogel kristallen kunnen licht sterk focussen en met de Merkaba Matrix Stargate wordt de energie van de heilige geometrie krachtig gebundeld om energetische blokkades in je lichaam te helen, en je af te stemmen op je multidimensionele lichtlichaam en je hogere zelf. 

Copyright Niels Bagchus – Crystal Healing Art

Merkaba Matrix Stargate Video

//youtu.be/4RA6CPDBrMc

Fantomen van licht

Lees meer over de heilige geometrie in het boek Fantomen van licht

Fantomen van licht - DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie - Niels Bagchus - Boek levensbloem flower of life merkaba healing

       

Tesseract Matrix Stargate

       

Penteract Matrix Stargate

       

Hexagrid Matrix Stargate

Crystal Merkaba Stargate

crystal-merkaba-stargate-2-healing-ativation-universe-stars-quartz-glass-sphere-copper-gold

De Crystal Merkaba Stargate zorgt voor een goede verbinding van het lichtlichaam met het fysieke lichaam, waardoor de aarding wordt verstevigd. De merkaba creëert een vortex, waardoor negatieve energie kan worden omgezet. Een vortex is een brug die voorbij tijd en ruimte gaat en je in verbinding stelt met het universum. Een vortex maakt het mogelijk om naar andere dimensies af te reizen. De merkaba fungeert daarmee als een sterrenpoort (stargate).

  

Voorwerpen, die in het midden van de Crystal Merkaba Stargate worden geplaatst, kunnen daar worden gezuiverd en opgeladen. Dat kan bijvoorbeeld worden gedaan met voedsel en water. De structuur van water is nauw verwant aan kristal en in de crystal merkaba kan water en kristallen worden opgeladen en geprogrammeerd.

Op de foto is een appel te zien die 10 dagen in de Crystal Merkaba Stargate heeft gelegen. Deze is helemaal vers gebleven. Rechts is een appel uit dezelfde partij te zien die niet in de merkaba heeft gelegen, Deze is aanzienlijk geler van kleur en is minder vers gebleven. Fruit kan dus in de Crystal Merkaba Stargate worden opgeladen. Ook is het mogelijk om een fruitschaal bovenop de stargate te plaatsen.

Crystal Merkaba Stargate Video

//youtu.be/2acicJcxq-s

Foto’s Stargates

merkaba-matrix-stargate-sacred-geometry-levensbloem-flower-of-life       merkaba-matrix-stargate-sacred-geometry-universe-stars-healing-energy       Merkaba Matrix Stagate flower of life sacred geometry crystal healing art

Merkaba matrix stargate crystal healing art sacred geometry

Niels Bagchus Matrix Merkaba Stargate Crystal Healing Art cropcircle grascirkel Hoeven

De Merkaba Matrix Stargate XL in de graancirkel van Hoeven/Bosschenhoofd, mei 2015

DSC00211

Stargate

Stargate merkaba matrix crystal healing art sacred geometry

Crystal Healing Art Heilige geometrie sacred geometry Eindhoven Merkaba matrix stargate tesseract penteract flower of life cropcircle alien healing

Healing, Workshops, Heilige Geometrie, Kristallen & Boeken