Frequentie Geneeskunde

Royal Raymond Rife

De grondlegger van de frequentie geneeskunde is Dr. Royal Raymond Rife. Hij ontwikkelde ongeveer 100 jaar geleden een hele sterke microscoop, waarmee hij zover kon vergroten dat hij levende virussen zichtbaar kon maken. Op die manier kon hij bestuderen wat de invloed was van omgevingsfactoren op deze hele kleine organismen.

Rife Frequenties

Royal Raymond Rife ontdekte dat bacteriën, virussen, schimmels en parasieten allemaal een specifieke eigen frequentie hebben, de Rife frequentie. Als je de organismen blootstelt aan hun eigen frequentie, zullen ze zo hard gaan vibreren, dat ze kapot trillen. Dit werkt op dezelfde manier als een glas, dat bij blootstelling aan het geluid met de eigenfrequentie, kapot trilt.

Doordat Royal Raymond Rife zelfs in staat was om kanker te behandelen, werd hij enorm tegengewerkt door de farmaceutische industrie. Zijn medische apparatuur werd in beslag genomen en daarmee verdween deze technologie voor vele jaren uit de geneeskunde. Toch is de technologie van Royal Raymond Rife later weer herontdekt en is deze nu weer beschikbaar, bijvoorbeeld met de Rife generatoren van Spooky2.

Corona virus Rife frequenties

Voor de meeste virussen zijn de Rife frequenties in kaart gebracht, waarmee deze behandeld kunnen worden. Deze frequenties zijn te vinden in de programma’s van de gratis software van Spooky2. Voor het SARS-CoV-2 Corona virus zijn er inmiddels ook Rife frequenties ontwikkeld. De frequenties richten zich direct op het RNA van het corona virus. Via de onderstaande link kun je naar de frequenties van het corona virus luisteren. Het zijn hoge frequenties, dus het kan zijn dat ze net buiten je gehoor bereik liggen en je ze niet duidelijk kunt horen.

Daarbij zijn er ook frequenties beschikbaar voor de bijwerkingen van het vaccin, zoals ontsteking van de hartspier (myocardititis).

Frequentie Geneeskunde

Het gebruik van Rife frequenties wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld de ziekte van Lyme (Borrelia burgdorferi bacterie), chronische vermoeidheid (Epstein barr virus) en chronische pijn (Herpes Simplex en Varicella Zoster virus). Daarnaast kunnen Rife frequenties ook worden gebruikt om de ontgifting van het lichaam te ondersteunen. Vooral voor mensen met een MTHFR gen mutatie, dat ontgiftingsproblemen veroorzaakt, is dat heel belangrijk. Als je bacteriën, virussen, schimmels of parasieten met frequenties gaat doden, moet je lichaam namelijk wel in staat zijn om deze af te voeren, anders kun je last krijgen van een herxheimer reactie.

Biofeedback

Sommige Rife generatoren zijn ook in staat om een biofeedbackscan te maken. Hierbij worden de frequenties gemeten die veel stress veroorzaken in het lichaam. Deze frequenties kunnen een indicatie geven voor welke organismen problemen veroorzaken. Door deze frequenties vervolgens aan het lichaam aan te bieden, kunnen de overeenkomstige organismen volgens Rife onschadelijk worden gemaakt.

Heilige Geometrie

Er zijn daarnaast ook frequenties die helend kunnen werken. Masaru Emoto ontdekte dat de kristalvorming van bevriezend water gevoelig was voor de invloed van muziek, dus voor geluidstrillingen, maar voor intentie. Hersengolven zijn ook frequenties, dus onze gedachten zijn van grote invloed op onze gezondheid. Aangezien we voor een deel uit water bestaan, betekent dat dus ook dat wij gevoelig zijn voor alles dat er om ons heen gebeurt.

IJskristallen nemen zeshoekige geometrische vormen aan, die ook in de heilige geometrie worden beschreven. Dat betekent dat het kijken naar afbeeldingen van de heilige geometrie een helende uitwerking kan hebben. Op deze website kun je daar vele voorbeelden van zien.

Scalar Wave DNA Healing Code

De Scalar wave DNA healing code kan je onder meer helpen om niet meer zo meegesleept te raken in het collectieve angstveld, dat nu zo dominant aanwezig is. Kijk een tijdje naar de afbeelding, doe dan je ogen dicht en kijk wat er gebeurt.

Copyright Niels Bagchus – Crystal Healing Art

Fantomen van licht

Mocht je meer willen lezen over de heilige geometrie, kijk dan ook eens naar het boek ‘Fantomen van licht, DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie’.

Art prints van de heilige geometrie zijn verkrijgbaar via de online shop van Crystal Healing Art op Redbubble

3D modellen van de heilige geometrie zijn verkrijgbaar via de online shop van Crystal Healing Art op Shapeways