Stargate Healing Niels Bagchus

Healing / Consult

Klachten zoals (chronische) pijn, overgevoeligheid, allergieën, vermoeidheid, depressiviteit, eenzaamheid, stemmingswisselingen, verslaving, post traumatische stress en angsten zijn erg ongrijpbaar. Dat komt doordat de klachten niet alleen worden veroorzaakt door een aandoening op fysiek niveau, maar ook een emotioneel, mentaal en spiritueel aspect hebben. 

Het lichaam probeert altijd om naar een gezonde toestand terug te keren, want we hebben een zelfhelende vermogen. Soms wordt het proces van heling tegengewerkt. Door onverwerkte trauma’s ontstaan er hardnekkige blokkades en raakt de energie verstoord. Ik kan als heldervoelend medium en healer zien waar de energetische blokkades zich bevinden. Met de healing worden de onderliggende trauma’s of karmische gebeurtenissen van je jeugd of vorige levens uit je systeem verwijderd, waardoor de gestagneerde energie weer in beweging komt. Doordat de energie weer gaat stromen zullen fysieke klachten, oude emoties, vastzittende mentale overtuigingen en spirituele beperkingen wegvloeien.

Healing

Voorafgaande aan de healing leg ik je uit wat de oorzaak is van je blokkades. Vervolgens ga je ontspannen in een stoel zitten, die omgeven is met stargates.  Ik werk daarbij energetisch met kristallen en de heilige geometrie. Gaandeweg kom je in een diepe ontspanning terecht. Ik hoef je daarbij niet aan te raken. Ik verbind je met een veld van heling, waardoor het proces van zelfheling  weer wordt opgestart. Je wordt door de behandeling heen geleid. Ik vertel daarbij wat er gebeurt en waar je dat in je lichaam kunt voelen.

Ik maak bij de healing gebruik van merkaba stargates en phi vogel kristallen om in te werken op je lichtlichaam. Het lichtlichaam is een multidimensionaal lichaam, dat in de derde dimensie het fysieke lichaam vorm geeft, vanuit de heilige geometrie, de levensbloem en de merkaba. Je wordt met een healing bijgestaan door helpers uit andere dimensies, buitenaardse wezens of aliens, die de heilige geometrie als lichttherapie gebruiken om je fysieke lichaam te regenereren, je lichtlichaam te integreren en je te verbinden met je hogere zelf.

Na de healing

Een healing kun je beschouwen als een energetische schoonmaak, waardoor je energie beter kan doorstromen. De behandeling werkt nog enige dagen door. Wanneer je dan regelmatig even gaat liggen, kom je gemakkelijk in het geopende veld van heling terecht. Soms kan er na een healing kortdurend nog wat onderdrukte vermoeidheid, emotie of pijn omhoog komen. Dit is een teken dat de blokkades definitief worden geheeld. Je zult daarna geen verstorende energieën van buitenaf meer aantrekken en je kunt beter bij jezelf blijven. Het wordt dan gemakkelijker om in je lichaam aanwezig te zijn en goed te aarden.

Kosten

Een healing duurt een uur en kost € 60,-

Je kunt alleen contant betalen (geen pin). Houdt daar aub rekening mee, bijvoorbeeld als je ook nog boeken of andere producten wilt aanschaffen.

Annulering

Bij verhindering dient een afspraak minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Afspraak

Voor het maken van een afspraak kun je bellen op tel. nr. 040 – 242 1569. Of stuur een email naar niels@crystalhealingart.nl

Adres

Jacob Frankaertweg 28, 5624 AS  Eindhoven

Routebeschrijving

Toegankelijkheid

De praktijkruimte bevindt zich op de 1e etage. Indien gewenst kan een healing ook op de begane grond plaatsvinden, deze is geheel rolstoel toegankelijk.

Parfumvrij

Ik gebruik geen parfum ivm mensen die (over)gevoelig zijn voor geuren en chemische stoffen. Parfums werken op een fysiek nivo, maar ook energetisch verstorend. Gelieve geen sterk geparfumeerde producten (parfum, aftershave, deodorant, shampoo etc.) te gebruiken op de dag van de healing. Alvast bedankt.

Niels Bagchus Matrix Merkaba Stargate Crystal Healing Art cropcircle grascirkel Hoeven

Boeken

 de-adem-des-levens-niels-bagchus-trauma-heling-als-sleutel-tot-kosmisch-bewustzijn-boek-narcisme-codependency           Het woord van god - Ontdek je ware zelf met de Ik Ben aanwezigheid - Niels Bagchus - I Am violette vlam narcisme psychopathie zelfliefde liefde hogere zelf            Fantomen van licht - DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie - Niels Bagchus - Boek levensbloem flower of life merkaba healing             De kunst van de sterren cover             De koning van de kwetsbare kracht Niels Bagchus boek fantoompijn amputatie kunst uitgeverij Aspekt

Healing, Workshops, Heilige Geometrie, Kristallen & Boeken