Kristallen Schedels

Sinds de herontdekking van de oude kristallen schedels zijn deze aan een behoorlijke opmars bezig. Voor sommige mensen zijn kristallen schedels echter angstaanjagend, en dan niet alleen vanwege het afschrikwekkend doodse karakter ervan. In de kristallen schedels zijn namelijk de herinneringen opgeslagen van oude tijden, die niet zo gauw in onze geschiedenisboeken is terug te lezen.

Kristallen en kristallen schedels werden in het verleden veelvuldig gebruikt. Dat was voornamelijk om de specifieke eigenschappen van het kristal en de schedelvorm te benutten. In de tijd van Atlantis was er echter ook veel misbruik van kristallen. Het misbruik van kristallen is ook één van de hoofdoorzaken waarom het met Atlantis zo fout afliep. Dat heeft velen bang gemaakt voor de enorme krachten die zich erin schuil houden. Nu is de tijd om voorbij aan die angst te gaan en in het volste vertrouwen de verbintenis aan te gaan met de wereld van de kristallen. Kristal heeft een aantal eigenschappen die het een uniek materiaal maakt. Zo worden kristallen in computerchips gebruikt om informatie op te slaan en weer uit te lezen. Zo zijn kristallen schedels ook te gebruiken.

Kristallen zijn ook in staat om informatie uit te zenden en te ontvangen. Deze manier van communicatie van computers gaat tegenwoordig draadloos, en in het geval van de schedels is dat eendraadloze of telepatische communicatie. Sommige kristallen schedels zijn ontstaan in Atlantis. Als bezielde dragers van kennis zijn deze zo geprogrammeerd dat ze pas teruggevonden zouden worden wanneer men er klaar voor zou zijn, om ze op een constructieve manier te gebruiken. Die tijd is nu aangebroken en het is niet meer de bedoeling dat deze door een enkeling achtergehouden worden. Daarom worden er nu zoveel nieuwe kristallen schedels gemaakt, zodat een ieder de beschikking kan hebben over de ingang tot het grotere netwerk van kristallen. Nieuw gemaakte kristallen schedels zijn daarmee minstens even waardevol als de oudere.

Crystal skull light energy healing

Bekijk de kristallen schedels in de webshop

Lees meer over de Alien Faces, Alien kristallen schedels

Lees meer over de kristallen schedels in het boek De kunst van de sterren

De kunst van de sterren cover

De kristallen schedels

De Maya kalender werd in de media al snel de ‘doomsday calendar’ genoemd. Andere voorwerpen van de Maya en andere inheemse beschavingen, die volledig uit hun verband zijn getrokken, zijn de kristallen schedels. De bekendste kristallen schedels is de Mitchell Hedges schedel, die al miskennend the skull of doom werd genoemd.

Vaak vinden mensen kristallen schedels maar eng, maar daar is geen reden toe. Afgezien van oude trauma’s waarbij deze energetische krachtcentrales door een aantal individuen verkeerd zijn gebruikt is er met de kristallen schedels zelf niets mis. Vele oude schedels zijn van hun oorspronkelijke plaats weggehaald en wachten om weer bij hun rechtmatige eigenaar te komen.

Volgens de oude legende zouden er tegen het einde van 2012 13 kristallen schedels bij elkaar komen. Er zijn echter veel meer kristallen schedels dan slechts die 13, want het gaat om clusters of groepen, die een samenwerkingsverband aan willen gaan.

De afgelopen jaren zijn de kristallen schedels veelal achter de schermen bezig geweest. Daar gaat verandering in komen. Vanaf 2013 zullen ze een stuk actiever gaan deelnemen aan onze communicatie, alleen verloopt die grotendeels telepathisch.

Waar volwassenen vaak behoorlijk afgesloten zijn van deze vorm van communicatie staat een nieuwe generatie daar wel voor open. Soms zelfs zoveel dat ze er last van hebben, al hebben ze dat zelf vaak niet in de gaten.

Deze nieuwetijdskinderen worden in de huidige maatschappij totaal niet begrepen, en krijgen daardoor termen als adhd, add, autistisch, asperger of hsp (hoogsensitieve personen) opgeplakt. Deze spiritueel hoogbegaafde personen beginnen steeds meer waar te nemen, en vaak kunnen ze die beelden niet in het juiste kader plaatsen. Als ze zeggen dat ze dingen zien of horen die ze eng vinden, veroordeel ze daar niet op, want het zijn echt geen hersenschimmen. Misschien vertellen kinderen dat ze monsters, buitenaardsen of aliens zien. Veroordeel ze niet en ga daar respectvol mee om. Dat wij volwassenen deze niet kunnen waarnemen betekent nog niet dat ze niet bestaan.

Ze geven een stem aan een nieuwe generatie die veranderingen in de wereld wil zien, en vol ongeduld hun moment afwachten tot wanneer ze die kunnen neerzetten. dat kunnen ze niet alleen en daarom is het van belang dat ze gaan samenwerken.

Lichtkring lichtcirkel kristallen schedels crystal skulls maya

Op deze afbeelding zie je 12 kristallen schedels rondom de kalender van de Azteken. Deze kalender wordt vaak verward met de Maya kalender, maar dat is niet zo erg, want ze draaien beide om hetzelfde principe. Het principe van 12 om 1 kennen we ook van Jezus en de 12 discipelen. Zij waren hun tijd ver voorruit, maar hebben de grondvesten neergezet om iedereen vanuit alle windrichtingen van de aarde met elkaar verenigen. Ook nu geldt nog steeds samen staan we sterker. Alle eenlingen en individuen mogen toenadering tot elkaar zoeken om hun nieuwe wereld neer te zetten.

Niels Bagchus 21-12-2012

Kristallen van de buiten-aarde

Kristallen komen uit de aarde en wachten daar geduldig tot het moment dat ze opgegraven worden en naar hun eigenaar verhuizen. Soms overbruggen ze daarbij duizenden, zoniet miljoenen jaren. Kristallen vinden het fijn om zich met mensen te verbinden, maar ook om op andere plekken te zijn, om daar de energie op te nemen en zich te verbinden met andere mensen en kristallen.

Elke keer dat ik op reis ga melden een aantal kristallen zich, dat ze mee willen. Zo zijn er de afgelopen jaren diverse kristallen, kristallen schedels en andere krachtvoorwerpen mee op reis geweest. Vorig jaar toen we naar Wiltshire, Engeland trokken wilde een van de door mij gemaakte Alien Faces mee naar Stonehenge, Avebury en de graancirkels, zoals op de foto hiernaast die was genomen bij de graancirkel van Cherhill.

Deze buitenaards uitziende schedels lieten een directe link zien met de graancirkels, en hun makers.

Omdat het vanwege mijn verminderde mobiliteit erg onhandig was om grote, zware kristallen mee te slepen, was het wel fijn dat er zich nu wat minder zwaargewichten aandienden. Dit jaar, op de reis naar Mexico, was dat een Phi kristal en een van de Alien Faces.

Phi Vogel Kristallen

Bij Chichen Itza werd me gevraagd om een aantal foto’s te maken van het phi kristal bij de grote piramide van Kukulkan (Quetzalcoatl). Dit moest ik doen zonder al te veel aandacht te trekken van bewakers en andere bezoekers, omdat het deze maand niet was toegestaan om rituelen uit te voeren, zelfs niet voor de Maya’s. De tempels werden eeuwen geleden door hun voorouders gemaakt, maar nu waren ze niet welkom op hun eigen bouwwerken.

Ik knipte dus even snel wat foto’s bij de zijde met de slangen langs de trappen en toen ik de foto’s later terugzag viel ik bijna van mijn rolstoel van verbazing hoe mooi lichtspel er op te zien was, wow, wat een lichtkracht!

Alien Faces

Het volgende kristal dat zich bij Chichem Itza aandoende was een van de Alien Faces. Op het balspeelveld (of was het een ufo landingsbaan?) wilde ik de schedel op de grond neerzetten om wat foto’s te maken. Maar wat heb ik daar nou…. Komt er ineens een bewaker op een scooter recht op me afscheuren. Dus heb ik maar even de nietsvermoedende toerist uitgehangen en gewacht todat deze coureur weer weg was, waarna ik toch nog een mooi plaatje kon schieten.

Er worden in Mexico veel ufo waarnemingen gedaan. Graancirkels worden daar minder frequent aangetroffen, omdat de Mexicanen veel minder in hun hoofd zitten en geen tastbaar bewijs nodig hebben voor buitenaards leven. Deze open mindset is nodig om de veranderingen waar we deze dagen doorheen gaan in het juiste kader te kunnen plaatsen. Vele spelen zich op de achtergrond af, maar zijn wel voelbaar voor wie zich daarop kan afstemmen. Focus je intentie dus maar op de zaken waar je mee resoneert, en laat je verrassen…..

Niels Bagchus 11-12-2012