Graancirkels

Graancirkels verschijnen veel in Wiltshire in Engeland. Deze regio staat temidden van ouden krachtplaatsen, zoals de steencirkels van Avebury en Stonehenge, maar er zijn ook voldoende graanvelden aanwezig voor de kunstenaars van een andere dimensie. Graancirkels maken deel uit van een groot rasterwerk dat de gehele aarde omvat: het planetaire rooster.

4.11 Graancirkel Cropcircle                           7.30 graancirkel cropcircle devils den 1999

Graancirkels werken als een acupunctuurnaald op een meridiaan in ons lichaam, maar dan op een veel grotere schaal. Wij mensen zijn onderdeel van dat grotere lichaam en worden dus ook aangeraakt door deze geometrische kunstvormen. Dat gebeurt veelal op een volstrekt onbewuste manier.

7.16 Graancirkel Cropcircle Milk Hill Koch Fractal                          7.9 Graancirkel Cropcircle

Sommige graancirkels zijn mensenwerk, maar wat is er met alle andere formaties aan de hand? Wie, wat, waar, waarom en hoe? Misschien is het niet eens zo belangrijk om precies te weten waar ze vandaan komen, maar gaat het erom wat ze met je doen.

7.11 Graancirkel Cropcircle                          7.10 Graancirkel Cropcircle

De heilige geometrie vormt de basis van veel patronen in graancirkels, zoals die voornamelijk in de zomer in Wiltshire, Engeland te zien zijn. Het is niet voor iedereen noodzakelijk om er fysiek in te gaan. Daarom vliegen er regelmatig vliegtuigen en helicopters over dat gebied. Wanneer de graancirkel van boven worden gefotografeerd worden de structuren duidelijk zichtbaar, en kunnen ze op een onbewuste manier binnenkomen. Eigenlijk worden er reusachtige kleurplaten in het raan achtergelaten. De uitwerking van deze holografische beelden is bijzonder krachtvol, zeker wanneer daar nog kleur aan wordt toegevoegd.

7.1 graancirkel cropcircle froxfield 1994 lotus                          5.4a Graancirkel Cropcircle

De symbooltaal van de graancirkels communiceert op een directe manier met het onbewuste. Deze taal van het licht werkt met telepathie, evenals de kristallen schedels dat doen.

4.17 Graancirkel Cropcircle alien Cherhill                          5.20 Graancirkel Cropcircle Jubilee plantation Cherhill

De graancirkel van Milk Hill laat een koch fractal zien. Die fractals zijn een vaak terugkerend thema in het graan. Een graancirkel lijkt een plat ding, maar in feite is er een hoogteverschil, en dan niet alleen vanwege het platgelegde graan. Het bestaat uit meerdere lagen, en daarmee is het een hologram, om ons te openen voor een meer gelaagde wereld.

4.16 Graancirkel Cropcircle space invaders                          4.15 Graancirkel Cropcircle alien

4.12 Graancirkel Cropcircle                          3.7 Graancirkel Cropcircle

2.20 Graancirkel Cropcircle                          2.15 graancirkel cropcircle allington down 1999 antahkarana

2.9a Graancirkel Cropcircle Roundway hill 31-7-1999                          2.9b Graancirkel Cropcircle Roundway hill 31-7-1999 heptagram zevenster seven pointed star

2.10 Graancirkel Cropcircle Alton barnes 25-8-2008 heptagram zevenster seven pointed star                          1.37 Graancirkel cropcircle windmil hill avebury trusloe 25-7-2010 heilige geometrie levensbloem flower of life

De bovenstaande afbeeldingen zijn afkomstig uit de boeken De kunst van de sterren en Fantomen van licht, DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie‘.

Boeken

Lees meer over de graancirkels en de heilige geometrie in de boeken De kunst van de sterren en Fantomen van licht, DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie‘.

De kunst van de sterren cover           Fantomen van licht - DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie - Niels Bagchus - Boek levensbloem flower of life merkaba healing

Healing, Workshops, Heilige Geometrie, Kristallen & Boeken