Nieuws

Meditatie video’s

Ik heb twee nieuwe meditatie video’s gemaakt. je zult het op het eerste gezicht waarschijnlijk niet doorhebben, maar alle muziek heb ik opgenomen met mijn gitaar.

Dolfijnen

Onlangs heb ik enkele van mijn nieuwe creaties voorgesteld aan de dolfijnen. De Lemurische ankh en de Merkaba matrix stagate hadden een ongekend grote aantrekkingskracht op deze bijzondere waterwezens.

3d modellen van de heilige geometrie

De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het ontwerpen van diverse heilige geometrie modellen, zoals de merkaba, merkiva, hyperkubus, piramide, phi vogel kristallen, levensbloem en de stargate. Deze zijn gemaakt in een bronslegering, verguld met 24 k goud.

Bekijk hier de 3d modellen van de heilige geometrie…

Nieuwe ankh

De afgelopen maanden heb ik drie nieuwe ankhen ontworpen, die in een brons legering zijn gemaakt, verguld met 24 karaat goud: de Egyptische ankh, Atlantische ankh en de Lemurische ankh. Om je set healingtools compleet te maken zijn er ook nog de Was scepter, de Heqa scepter, de Ankh staf, de drietand stemvork en de dubbele stemvork.

Het Stockholm syndroom van Nederland

Bij het Stockholm syndroom ontwikkelt een gegijzelde positieve gevoelens voor iemand hem/haar gegijzeld houdt. In de Nederlandse politiek werkt dat hetzelfde. Het volk stemt en laat zich vervolgens vrijwillig onderdrukken door een pathologische leugenaar (iedereen 1000 euro erbij, geen geld meer naar de Grieken, de MH17 doofpot, het Oekraïne associatie verdrag referendum negeren, steeds meer EU invloed, ongecontroleerde immigratie, afbraak van het sociale stelsel). Door cognitieve dissonantie worden alle tegenstrijdigheden van tafel geveegd en zelfs verdedigd met een politieke correctheid, waardoor men zich vanzelf een zelfcensuur gaat opleggen. Alle tegenspraak wordt met harde hand bestreden als zijnde racisme of populisme. Het volk raakt verblind door een persoon, die zich ten onrechte als een redder voordoet (de vooraf geplande rel met Turkije), maar die in werkelijkheid de mensen langzaam aan verder in de vernieling helpt. Kennelijk kan de wake up call niet hard genoeg zijn, voordat de meerderheid eens een keer echt wakker wordt.

Het Stockholm syndroom treedt ook op bij leden van een sekte, of binnen een relatie met een narcist. Voor de buitenwereld is het onbegrijpelijk waarom iemand in een destructieve relatie blijft, terwijl hij of zij overduidelijk mishandeld wordt. Het is een complex samenspel van factoren, waaronder codependency, die tot een post traumatische stress leiden en waardoor iemand niet meer helder kan nadenken. Dezelfde dynamiek speelt bij ouderverstoting / parental alienation, waardoor een kind na een scheiding door allerlei manipulaties het contact verbreekt met een liefdevolle ouder, en bescherming gaat zoeken bij een ouder die onveilig is. Mocht je meer over willen lezen over deze onderwerpen, kijk dan zeker eens naar het boek De adem de levens.

Phantom Idea

Als kind wilde ik ‘als ik later groot was’ rockster worden. Groot ben ik zeker geworden, maar van die rockster kwam niet zoveel terecht. Inmiddels weet ik ook waarom ik die wens had, want een rockster werd door de hele wereld gehoord en gezien, en dat werd ik als kind niet. Bij het proces om deze emotionele verwonding te helen, nam mijn gitaar een belangrijke plaats in. In plaats van muziek van anderen mee te spelen, begon ik voor het eerst zelf muziek te schrijven. Vorig jaar heb ik mijn eigen muziek ook opgenomen, die de titel Phantom Idea meekreeg. Alhoewel ik nul verstand had van het opnemen van muziek, is het me uiteindelijk toch gelukt om het vast te leggen. Het bleef echter op de plank liggen, omdat ik dacht dat het nog beter moest. Vandaag heb ik de perfectionistische knoop doorgehakt, door het toch naar buiten te brengen. Perfect is het niet, maar dat ben ik ook niet. En het mooie is, dat het ook niet hoeft.

Nieuw boek: De adem des levens

‘De adem des levens, traumaheling als sleutel tot kosmisch bewustzijn’ is mijn nieuwe boek, het vijfde alweer.  Het boek gaat dieper in op trauma’s en de problematiek van post traumatische stress, en wat je kunt doen om jezelf daarvan te helen. Het boek gaat dieper in op het ontstaan van trauma’s, het narcistisch slachtoffer syndroom, narcisme, codependency, emotioneel misbruik, trauma manipulatie, hechtingstrauma’s, ouderverstoting, het Stockholm syndroom, cognitieve dissonantie, chronische pijn en verslaving.

Bestel het boek hier….

de-adem-des-levens-niels-bagchus-trauma-heling-als-sleutel-tot-kosmisch-bewustzijn-boek-narcisme-codependency             dsc02328

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden over het laatste nieuws van nieuwe boeken, kunstwerken, workshops en lezingen?

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief

Stonehenge mini steencirkel

Niels Bagchus Matrix Merkaba Stargate Crystal Healing Art cropcircle grascirkel Hoeven

Boeken

de-adem-des-levens-niels-bagchus-trauma-heling-als-sleutel-tot-kosmisch-bewustzijn-boek-narcisme-codependency           Het woord van god - Ontdek je ware zelf met de Ik Ben aanwezigheid - Niels Bagchus - I Am violette vlam narcisme psychopathie zelfliefde liefde hogere zelf            Fantomen van licht - DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie - Niels Bagchus - Boek levensbloem flower of life merkaba healing             De kunst van de sterren cover             De koning van de kwetsbare kracht Niels Bagchus boek fantoompijn amputatie kunst uitgeverij Aspekt